Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
Gran Turismo™ 7

Tijdrit MICHELIN Alpin-uitdaging 2024 van start op vrijdag 18 oktober!

De MICHELIN Alpin-uitdaging 2024, een door Michelin georganiseerde tijdrit, begint op vrijdag 18 oktober.

In het tweede jaar van dit event is de Michelin-tijdrit een exclusief Europese aangelegenheid, beschikbaar voor deelnemers uit bepaalde landen/gebieden.

De winnaar van het algemene klassement wint een vipervaring tijdens de Gran Turismo World Series 2024 World Finals in Amsterdam.

De auto waarmee de tijdrit wordt gereden, is de Hyundai Genesis Gr.B Rally Car in een Michelin-bestickering. Het event vindt plaats op Lake Louise (lang), een fictief circuit aan de voet van de Canadese parken van de Rocky Mountains, een werelderfgoedlocatie.

De uitdaging vindt plaats van vrijdag 18 oktober tot donderdag 31 oktober. Je kunt meedoen via het menu 'Online tijdrit' in het paviljoen 'Sport' op de wereldkaart van GT7.

■ Eventinfo MICHELIN Alpin Challenge 2024

Eventnaam MICHELIN Alpin-uitdaging 2024
Eventperiode Vrijdag 18 oktober tot donderdag 31 oktober
Raceformat Online tijdrit in Gran Turismo 7
Deelnamevoorwaarden Je moet achttien (18) jaar of ouder zijn op de startdatum van het event.
Deelnemende landen en gebieden België, Bulgarije, Denemarken, Duitsland, Finland, Frankrijk, Griekenland, Hongarije, Ierland, Italië, Kroatië, Luxemburg, Nederland, Noorwegen, Oekraïne, Oostenrijk, Polen, Portugal, Roemenië, Slovenië, Slowakije, Spanje, Tsjechië, Turkije, Verenigd Koninkrijk, IJsland, Zweden, Zwitserland

■ Prijzen

Algemene 1e plaats
Uitnodiging voor de GTWS 2024 World Finals - Amsterdam

De hoogst geklasseerde speler in het algemeen klassement krijgt een uitnodiging om aanwezig te zijn bij de GTWS 2024 World Finals op 7-8 december 2024 in Amsterdam, samen met een (1) volwassen gast. Daarnaast ontvangt de winnaar het volgende:

- Retourvluchten in de economyklasse, buskaartjes of treinkaartjes naar de GTWS World Finals 2024 (zoals van toepassing, naar goeddunken van de promotor) voor de winnaar en de gast van de winnaar.
- Accommodatie voor de duur van de GTWS World Finals 2024 (accommodatiekeuze naar goeddunken van de promotor) voor de winnaar en de gast van de winnaar.
- Vervoer van en naar het vliegveld, bus- of treinstation (zoals van toepassing) en naar de accommodatie op de datum van de aankomst en het vertrek van het vliegtuig, de bus of de trein voor de winnaar en de gast van de winnaar.
- Vervoer van de accommodatie naar de locatie van de GTWS World Finals 2024 en terug voor de winnaar en de gast van de winnaar.
- Alle maaltijden tijdens de GTWS World Finals 2024 voor de winnaar en de gast van de winnaar.

Alle deelnemers
Hyundai Genesis Gr.B Rally Car in Michelin-bestickering

Iedereen die meedoet aan de MICHELIN Alpin-uitdaging 2024 en een tijd neerzet in het klassement ontvangt de Hyundai Genesis Gr.B Rally Car in een Michelin-bestickering. Aan het einde van de tijdrit wordt deze beloning uitgedeeld.

■ Regels MICHELIN Alpin-uitdaging 2024

Klassement

https://www.gran-turismo.com/world/gt7/sportmode/event/10773/

Regels

Registratieperiode klassement Zaterdag 19 oktober 2:00 uur – vrijdag 1 november 00:59 uur
Vereiste auto (speciale auto voor dit event) Hyundai Genesis Gr.B Rally Car
Circuit Lake Louise (lang)
Toegestane banden Sneeuwbanden
PB/Tuning: verboden Aan (hoge snelheid)
Auto-instellingen Gespecificeerd
Straf wegens afsnijden Standaard
Straf voor muurbotsing Tijd ongeldig
Tracklimits Tijd ongeldig
Rijhulpmiddelen Geen restricties