Please select your country / region

Close Window
GT
Mijn pagina
BENL
World Series

Tickets World Series 2024 World Finals - Amsterdam nu verkrijgbaar!

Je kunt nu kaartjes kopen voor de World Series 2024 World Finals, het live-event dat van 6 tot 8 december plaatsvindt in Amsterdam.

Er zijn drie soorten tickets verkrijgbaar: het Platinum Ticket van € 50,00, dat je toegang geeft tot alle drie de racedagen, waaronder de Grote Finale van de TOYOTA GAZOO Racing GT Cup, in samenwerking met TOYOTA GAZOO Racing, plus een Gran Turismo-shirt en -tas die in een kleine oplage beschikbaar zijn; het Gold Ticket kost € 30,00 en geeft je alleen toegang tot de TOYOTA GAZOO Racing GT Cup, de Manufacturers Cup of de Nations Cup, plus een T-shirt dat in een kleine oplage beschikbaar is; en het General Admission Ticket van € 15,00, dat je toegang geeft tot één van de races op één dag.

Als eerste is vanaf vandaag, zaterdag 28 september, het Platinum Ticket verkrijgbaar en op vrijdag 4 oktober gaan het Gold Ticket en het General Admission Ticket in de verkoop.

Stel je tickets nu veilig om erbij te zijn wanneer de beste coureurs tegen elkaar racen in de drie kampioenschappen tijdens de finale van dit zeer competitieve seizoen!

Meer informatie over dit event en het kopen van tickets vind je op onze speciale website voor het event.

Speciale pagina World Series 2024 World Finals - Amsterdam
https://www.gran-turismo.com/world/gt7/events/gtws2024/worldfinals/